Rólunk

A FreeON egy európai márka, amely bébi- és gyermektermékek széles választékát kínálja. Termékeink, több mint 10 éve minden nap számos szülő és gyermek életét gazdagítják. Olyan termékeket kínálunk, amelyek összhangban vannak a modern szülői trendekkel és egyszerre tükrözik alapvető értékeinket, melyek a minőség, funkcionalitás, a biztonság és az esztétikum.

Missziónk

A kezdetektől fogva küldetésünk az, hogy a fiatalok háztartásaiba baba- és gyermek felszereléseket biztosítsunk, melyek lehetővé teszik számukra, hogy gondtalan és szeretetteljes családi környezetet teremtsenek. A szülői trendek folyamatos fejlődésével mi is együtt fejlődünk, de alapvető értékeink változatlanok – esztétikus és biztonságos termékeket készítünk, kiváló minőségben és funkcionalitással.

Víziónk

Célunk egy hosszú távú kapcsolat kiépítése meglévő vásárlóinkkal és a potenciális felhasználók elérése a meglévő és új európai piacokon. Folytatjuk a szülői trendek követését és arra törekszünk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek minden modern szülő elvárásainak.

Termékeink

Termékcsoportjaink: UTCA, AUTÓ, OTTHON és ALVÁS

Az UTCA termékcsoport különböző méretű és funkciójú babakocsik széles választékát tartalmazza. Készen áll a baba világot látni? Fedezzétek fel együtt, az egyik biztonságos és kényelmes babakocsinkban!

AUTÓ termékcsoportunban sokféle gyermekülést találsz. Ideális lehetőség egy kényelmes ülést találni a gyermekednek, amely lehetővé teszi számára biztonságos utazást és gondtalan nézelődést ezalatt.

Az OTTHON termékek segítségével kedves és biztonságos családi környezetet hozhatsz létre otthonodban. Válassz a különféle babafelszerelések, bútorok, dekorációk és babaápolási termékek közül!

Az ALVÁS termékcsoport mindent tartalmaz, amire csak anyukáknak, kismamáknak, babáknak és gyerekeknek szükségük lehet a kényelmes és gondtalan pihenéshez. Gyönyörű ágyneműk, puha lepedők és kényelmes takarók gazdagítják majd minden gyermek szobáját! Az anyukák és kismamák a divatos alvópárnák és csodálatos szoptatós párnák kényelmét fogják élvezni.

freeon web street 1
freeon web car 1
freeon web street 1

Sok vidámságot és boldog családi pillanatot kívánunk, termékeinket használva! Hiszünk abban, hogy márkánk segít abban, hogy minél teljesebb mértékben élvezd a szülői szerepet és gyermekeidnek pedig, hogy boldog és biztonságos gyermekkoruk legyen.

FreeON – a legszebb pillanatok gyermekeddel